POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Безплатен вход в „Музейко“ в неделя

Заплаща се единствено билетът за Планетариума

От 10 до 18 часа всички посетители, малки и големи, са добре дошли при вход свободен. - Безплатен вход в „Музейко“ в неделя

От 10 до 18 часа всички посетители, малки и големи, са добре дошли при вход свободен.

Повече от 130 образователни игри, 13 научни изложби и срещи с истински учени предлага „Музейко“ напълно безплатно в неделя. От 10 до 18 часа всички посетители, малки и големи, са добре дошли при вход свободен – за първи път от откриването на научния център.

Заплаща се единствено билетът за Планетариума – на цена от 2 лева. Ограничение ще има и за влизането с детски колички, за удобство на останалите посетители.

Освен в безплатния си ден на 10-и юли, „Музейко“ посреща децата през летните месеци и с програмата „Умна ваканция“, в която през юли и август децата и техните родители могат да избират между целодневни занимания на български език, полудневни на английски език и целодневни на двата езика. Заниманията през ваканцията включват приказки, творчески ателиета, научни работилници и игри на открито, посветени на различна тема всеки ден от седмицата.

Освен в безплатния си ден на 10-и юли, „Музейко“ посреща децата през летните месеци и с програмата „Умна ваканция“.

Освен в безплатния си ден на 10-и юли, „Музейко“ посреща децата през летните месеци и с програмата „Умна ваканция“.

През юли предстоят и още два дни за най-малките, посветени на децата на възраст от 0 до 5 години. На 14 и 30 юли екипът на „Музейко“ ще организира срещи между родителите и инициативи със специалисти по ранно детско развитие, ателиета за изкуства, музика, развитие на въображението и моториката.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg