Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Би Ти Ви с романтичен комедиен сериал за Слънчев бряг

„Съни бийч“ - весели истории за четирима приятели на фона на хотелиерския бизнес

Явор Бахаров в сцена от сериала „Съни бийч“. Снимка: „Междинна станция“ - Би Ти Ви с романтичен комедиен сериал за Слънчев бряг

Явор Бахаров в сцена от сериала „Съни бийч“. Снимка: „Междинна станция“

Слънчев бряг, прочут в последните години предимно с алкохолния туризъм, вдъхновява нов български сериал по Би Ти Ви. „Съни бийч“ е романтична комедия за четирима приятели, през лятото сезонни работници в курорта, и от 28 февруари ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч.

Основната тема на сериала е хотелиерският бизнес, който също влиза напоследък в новините с недобри примери. Но всички проблеми, противоборства и въобще минуси в бранша ще бъдат просто фон на веселите лични истории на централните персонажи.

В ролите влиза поколението на Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова… те си партнират с по-зрелите актьори Даниел Цочев, Стоян Радев, Пенко Господинов. В отделни епизоди ще се появят и гост-звезди.

Продуценти на „Съни бийч“ са „Междинна станция“ на Иван и Андрей. Режисьор е Димитър Димитров. Сред създателите на сериала са още Станислав Тодоров – Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев.

В сценарния екип са Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов.

Бойко Кръстанов. Снимка: „Междинна станция“

Даниел Цочев и Явор Бахаров. Снимка: „Междинна станция“

Снимачната площадка на „Съни бийч“. Снимка: „Междинна станция“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg