Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Би Ти Ви свива шоуто на Цитиридис

Късната емисия новини ще бъде с нов начален час

Шоуто на Николаос Цитиридис е насочено към младите зрители на телевизията. Снимка: Би Ти Ви - Би Ти Ви свива шоуто на Цитиридис

Шоуто на Николаос Цитиридис е насочено към младите зрители на телевизията. Снимка: Би Ти Ви

Би Ти Ви ще отреже половин час от шоуто на Николаос Цитиридис, става ясно от промени в делничната програма на телевизията. От 24 май късната емисия новини е с нов начален час – 23, което означава, че екранното време на развлекателното вечерно шоу е свито до половин час.

С промяната Би Ти Ви цели да стане ясно, че иска да акцентира върху новинарското съдържание, на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания, обосновава се Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в изявление, публикувано на страницата на медията.

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането ѝ, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, допълва Хекимян.

Началният час на шоуто на Цитиридис остава непроменен – 22,30. Финалът на сезона е на 11 юни. В 30-те минути на екран той ще се фокусира върху забавните коментари на „горещите новини“ от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС