Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Билетите за „Пазителите на галактиката 3“ с Мария Бакалова вече в продажба

Филмът тръгва предпремиерно на 4 май

Кучето Космо ще говори с гласа на българката Мария Бакалова. - Билетите за „Пазителите на галактиката 3“ с Мария Бакалова вече в продажба

Кучето Космо ще говори с гласа на българката Мария Бакалова.

Билетите за първите прожекции на „Пазителите на галактиката 3“ с участието на Мария Бакалова вече са в продажба, съобщават от „Форум Филм“. Филмът на „Марвел“, в който българската актриса ще даде гласа си на съветското куче Космо, тръгва премиерно на 5 май.

„Пазителите на галактиката 3“ бележи финал на историята за група неудачници, наели се да се борят срещу междугалактическото зло, а понякога и един между друг. В тази част на поредицата героите, едни от най-обичаните персонажи от киновселената на „Марвел“, изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездният повелител и своеобразен главатар на групата Питър Куил все още оплаква смъртта на любимата си Гамора и появата на алтернативната ѝ версия допълнително го вади от равновесие. Когато от сенките изплува нов безскрупулен злодей, Куил трябва да направи всичко възможно да обедини екипа около себе си – както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме, се казва в синопсиса.

В главните роли се завръщат Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиeф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел и Елизабет Дебики. В нова роля ще гледаме Уил Полтър.

Най-вълнуващ за българските кинозрители обаче несъмнено е образът на кучето Космо, изпратено в Космоса през 60-те като част от съветска междузвездна програма. След злощастно стечение на обстоятелствата Космо не може да се върне на Земята, но придобива свръхспособности и във филма ще го видим като пазител на космическата станция Ноууеър.

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 3“ е отново Джеймс Гън („Пазители на галактиката“ 1 и 2, „Отряд самоубийци“).

Официалната премиера на „Пазители на Галактиката 3“ е на 5 май, но в избрани кина ще има предпремиерни прожекции и на 4 май.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90