Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Biograph пусна специален 50-и юбилеен брой

Колекционерското издание излиза в увеличен обем и предлага бонус-колекция откъси и уникални снимки. Очерци за Атанас Буров, Мохамед Али и Кларк Гейбъл допълват съдържанието

50 страници от юбилейното му съдържание са посветени на досегашната история на най-голямото българско списание.  - Biograph пусна специален 50-и юбилеен брой

50 страници от юбилейното му съдържание са посветени на досегашната история на най-голямото българско списание.

Ноемврийският брой на Biograph, който вече е на пазара, е 50-и поред и излиза в увеличен обем. 50 страници от юбилейното му съдържание са посветени на досегашната история на най-голямото българско списание. В тях са поместени откъси и емблематични кадри, свързани с личностите от предишните му 49 корици. Марлон Брандо като Кръстника Дон Корлеоне, Ал Пачино като Белязания, Робърт Де Ниро като Разярения бик Джейк Ла Мота, Стефан Данаилов и Ален Делон, Невена Коканова и София Лорен, Лили Иванова и Васил Найденов, Слави Трифонов и Владимир Висоцки… Петдесет нюанса от голямата картина, която Biograph рисува всеки месец вече повече от 4 години.

Юбилейното съдържание на ноемврийския том обаче не е за сметка на традиционното, което читателите са свикнали да очакват. Този месец хитовите материали в броя са посветени на строителя на съвременна България Атанас Буров, на най-великия боксьор в историята Мохамед Али и на холивудската легенда Кларк Гейбъл. Интервюта с легендарния борец Александър Томов и волейболиста Любо Ганев, както и спомени за писателя Дончо Цончев и бившия външен министър и президент на републиката Петър Младенов допълват богатото съдържание на специалния ноемврийски брой.

Mohamed Ali

Мохамед Али

От следващия месец Biograph готви още една специална изненада за своите почитатели. Редакцията анонсира стартирането на поредица от литературни шедьоври, които ще се продават в комплект със списанието на обща цена от само 8 лева. Първата книга, която ще излезе заедно с Biograph в началото на декември, са вечните разкази на Ги дьо Мопасан. Следват класически творби от Чехов, Оскар Уайлд, О’Хенри и Скот Фицджералд.

Колекционерският 50-и брой на списание

Колекционерският 50-и брой на списание Biograph

За кратката си малко над 4-годишна история Biograph се утвърди като най-голямото по тираж, най-четено и обсъждано месечно списание у нас. Всеки негов том съдържа десетки очерци за легендарни личности от историята и съвремието, илюстрирани с много снимки и оформени в изискан стил, който няма аналог в другите периодични издания.


Платена публикация

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС