Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Битка на Гералт с живо дърво – зло, за разлика от ентите във „Властелина“

Много повече екшън във втория сезон на „Вещерът“ (видео)

Хенри Кавил се завръща в ролята си на Гералт. Снимка: Стопкадър от видеото - Битка на Гералт с живо дърво – зло, за разлика от ентите във „Властелина“

Хенри Кавил се завръща в ролята си на Гералт. Снимка: Стопкадър от видеото

Близо два месеца преди премиерата на втория сезон на „Вещерът“ „Нетфликс“ засили любопитството на феновете с нов трейлър. Епичният блокбъстър за ловеца на чудовища Гералт видимо ще продължи с много повече екшън в сравнение с първите епизоди. Началото е на 17 декември.

Новото видео показва обучението на принцесата от Цинтра Сирила. В края на първия сезон тя най-сетне се срещна с Гералт, предопределен да ѝ предаде вещерския занаят. Очаква се, че обучението ѝ ще бъде в центъра на новите епизоди.

Убеден, че Йенефер е загубила живота си при кървавата битка в Содън, Гералт води Сирила на най-сигурното място, което познава – Каер Морхен, дома от детството му, където се обучава да бъде вещер. Докато в света навън елфи, хора, крале и демони се борят за власт, ловецът на чудовища трябва да предпази момичето от нещо много по-опасно – мистериозната сила, която то притежава.

Зрителите ще срещнат много нови чудовища в предстоящите епизоди – виждаме човек с глиганска глава, живо дърво, много по-злонамерено от ентите на Толкин, непознато крилато същество, подобно на прилеп, елфи, движещи се къщи…

„Този континент не е предвиден за никого – казва Гералт в клипа. – Никой от нас няма да живее в мир, докато чудовищата не изчезнат от лицето на земята.“

Ханри Кавил се завръща към ролята си на Гералт. В образите си от първия сезон са също Фрея Алън (Сирила) и Аня Шалотра (Йенефер).

За разлика от първия сезон, този няма да се развива в няколко времеви линии. Снимките на сериала започнаха през февруари, но бяха забавени заради положителна проба за Ковид на Кристофър Хивю („Игра на тронове“) от март. Снимките бяха възобновени през август.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС