Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Бивша асистентка на Мерилин Менсън го съди за сексуално и физическо насилие

Твърди, че е видяла как музикантът напада и ранява приятелката си Еван Рейчъл Уд с изкуствен череп

Мерилин Менсън на фестивал в Кълъмбъс, Охайо през 2015 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Бивша асистентка на Мерилин Менсън го съди за сексуално и физическо насилие

Мерилин Менсън на фестивал в Кълъмбъс, Охайо през 2015 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нови обвинения в сексуално и физическо насилие са отправени срещу Мерилин Менсън. Ашли Уолтърс, бивша асистентка на рокзвездата, е подала иск във върховния съд на Лос Анджелис. Говорител на Менсън категорично отрича обвиненията, съобщава „Гардиън“.

Уолтърс разказва, че по време на първата си среща с изпълнителя в дома му той се опитал да я затисне към леглото, за да я целуне, и я захапал за ухото. В документите по делото жената споделя за „яростни изблици, породени от дрога“ и за случка, в която Менсън „хвърлял чинии по Уолтърс, заплашвал, че ще се самоубие и я блъснал в стената“. Тя разказва още, че познати на Менсън, които жената оставя неназовани, я тормозели сексуално, а Менсън „непрекъснато ги окуражавал, подкрепял и очаквал Уолтърс „да задоволява“ приятелите му по какъвто начин той прецени“. Освен това Менсън ѝ показал видео, в което се вижда как той подлага друга жена на физическо насилие.

В документите Уолтърс описва лошите условия на работа – манипулативно поведение, изтощителни и ненужни искания на Менсън, изблици на ярост, включително и случай, в който се наложило да пренася наркотици в багажа си за музиканта.

Бившата асистентка разказва, че е ставала свидетел на тормоза над жени, които вече са отправили публични обвинения срещу рокзвездата. През февруари актрисата Еван Рейчъл Уд съобщи, че Менсън „я подлагал на ужасяващ тормоз години наред“. Тя и още четири жени отправиха обвинения във физическо и сексуално насилие срещу музиканта. В документите, подадени в съда, Уолтърс твърди, че е видяла как Менсън напада и ранява Уд с изкуствен череп.

Менсън отрече обвиненията на петте жени, определи ги като „ужасно изкривяване на реалността“ и добави, че „интимните му взаимоотношения винаги са били по взаимно съгласие“.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС