Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бившата шефка на Канал 3 си тръгва от Нова телевизия

Благодарят си взаимно с братя Домусчиеви

Ива Стоянова. Снимка: Нова тв - Бившата шефка на Канал 3 си тръгва от Нова телевизия

Ива Стоянова. Снимка: Нова тв

Ива Стоянова, която беше собственик, управител и програмен директор на „Канал 3“, преди да бъде назначена като управител на „Нова броудкастинг груп“ през 2019 г., напуска компанията заедно с бившите вече собственици братя Домусчиеви, съобщиха от Нова телевизия. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

В съобщението се цитира изказване на Стоянова:

„Станах управител на „Нова Броудкастинг Груп“ след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата“.

Според същото съобщение братя Домусчиеви също ѝ изказват дълбока благодарност.

Междувременно „Канал 3“ се превърна в „Нова нюз“ – новинарски канал към медийния холдинг, и е част от придобитите от United Group активи.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

На прасе съм

kapatovo.bg