Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Блек Сабат“ се събират за последно турне

Ози Озбърн: Аз обаче продължавам, жена ми харчи всичките ми пари...

През март бе обявено, че „Блек Сабат“ ще имат един прощален концерт на 22 ноември в Япония. - „Блек Сабат“ се събират за последно турне

През март бе обявено, че „Блек Сабат“ ще имат един прощален концерт на 22 ноември в Япония.

Неяснотите около „Блек Сабат“ са на път да бъдат разсеяни, след като фронтменът Ози Озбърн заяви, че бандата се събира за последно турне и албум през 2016 г.

„Планираме следващата година да направим финален гастрол и албум на „Блек Сабат“. Аз обаче продължавам…, жена ми харчи всичките ми пари, така че не мога“, обясни ексцентрично Ози на пресконференция преди фестивала „Чудовища на рока“ в Бразилия.

През март бе обявено, че бандата ще има един прощален концерт на „Озфест“ в Япония на 22 ноември. Но само седмици по-късно се оказа, че участието не е на „Блек Сабат“, а ще бъде солова изява на Ози Озбърн. Това на свой ред доведе до спекулации, че може би не става дума за прощален концерт на групата, а само за последно участие в Япония.

Сега вече новината от Ози изяснява, че сбогуването на „Блек Сабат“ няма да е само на една сцена. „Всички ние живеем в различни държави. Някои искат да продължим да работим, други – не. Но със сигурност ще направим турнето“, заяви той.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90