Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

БНТ ще излъчва само повторения на „История.bg”

Спират снимките на повечето рубрики, които канят гости в студио

Снимка: Стопкадър от „История.bg“ - БНТ ще излъчва само повторения на „История.bg”

Снимка: Стопкадър от „История.bg“

„История.bg” и почти всички предавания на БНТ, които посрещат гости в студио, спират заснемането на нова продукция до края на извънредното положение, съобщиха за „Площад Славейков“ източници от националната телевизия.

Вместо историческата дискусия (по неофициални данни най-гледаното предаване на БНТ извън новините), в понеделник вечер ще се излъчват повторения на стари епизоди, докато стане безопасно отново да се канят гости в студиото. Подобни са мерките, които ще застигнат и други публицистични и магазинни рубрики. БНТ2 също минава в съкратен режим на работа и ще разчита основно на повторения.

Националната телевизия няма да спре отразяването на новините, целта на новия режим е да се намали рискът от заразяване на служителите, репортерите и операторите, което може да стане само с оптимизиране на работата в извънредна ситуация, казаха от БНТ.

ВАКЛУШ 1

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах