Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Бохемска рапсодия на главорезите (видео)

Излезе първият трейлър на „Самоубийствен отряд“

Джаред Лето влиза в психоролята на Жокера (на преден план). - Бохемска рапсодия на главорезите (видео)

Джаред Лето влиза в психоролята на Жокера (на преден план).

Почитателите на филмите по комикси получават „Самоубийствен отряд“ на режисьора Дейвид Ейър – нетипичен екшън, който събира в себе си редица злодеи от вселената на DC комикс. Вече е факт и първият трейлър на филма, в който зазвучава „Бохемска рапсодия на „Куин“.

„Самоубийствен отряд“ показва група от най-жестоките главорези в комиксовата вселена. Пазени в най-строгите затвори, те биват пуснати, за да изпълнят нещо, с което властите не могат да се справят – в замяна на свободата си. Всъщност концепцията на отряда дава отговор на честия въпрос в бранша – как така добрите побеждават лошите и ги пращат зад решетките доживот, а в следващи комикси или филми те отново са на линия?

В ролите влизат Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други в познати и не толкова персонажи като Жокера, Чародейката, Татуирания човек, Дявола… Епизодично участие в „Самоубийствения отряд“ ще има и Бен Афлек – като Батман.

Премиерата на филма е насрочена за 5 август 2016 г.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg