POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бойко Кръстанов ще изпитва тийнейджъри в ново шоу на БНТ

Предаване за знания тръгва на 15 януари

Бойко Кръстанов е познат на зрителите от ролите си в няколко телевизионни сериала, включително „Под прикритие“. Снимка: Стопкадър - Бойко Кръстанов ще изпитва тийнейджъри в ново шоу на БНТ

Бойко Кръстанов е познат на зрителите от ролите си в няколко телевизионни сериала, включително „Под прикритие“. Снимка: Стопкадър

Младежко куиз предаване пуска БНТ. Водещ на новото шоу „Това го знам“ ще бъде актьорът Бойко Кръстанов, съобщиха от националната телевизия.

Първото издание ще бъде на 15 януари от 17 часа. „Това го знам“ ще бъде под формата на интерактивна телевизионна игра в геймърска стилистика, съчетана с живота в социалните мрежи. Участниците са на възраст между 15 и 17 години. Те ще преминават през предизвикателства, свързани с образованието и науката, ще събират „животи“ и ще се надпреварват за победа в предаване за знания.

Всеки участник стартира играта с пълен набор от 6 „живота“, а в рамките на първите три кръга по своя преценка може да ползва общо 3 бонуса „Пищов“, с които получава помощ от водещия. Когато участник загуби и последния си „живот“, има възможност да го възстанови и да оцелее в играта чрез музикален бонус – „Това съм го чувал“. В шампионското четвърто ниво участниците трябва да познаят имената на максимален брой популярни български и световни личности като видят поредица от техни портретни снимки. Победител на финала е участникът, успял да натрупа най-голям брой „животи“ в актива си.

„Класната стая“ на „Това го знам“ ще излиза на екрана на БНТ всяка неделя. То ще бъде единственото куиз шоу, предназначено за тийнейджъри, в българския телевизионен ефир.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90