Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Борат 2“ излиза дни преди президентските избори в Щатите

Приключенията на Борат в консервативна Америка

Борат, дегизиран като Доналд Тръмп, нахлува на събитие на вицепрезидента Майк Пенс. Снимка: Стопкадър от видето - „Борат 2“ излиза дни преди президентските избори в Щатите

Борат, дегизиран като Доналд Тръмп, нахлува на събитие на вицепрезидента Майк Пенс. Снимка: Стопкадър от видето

„Амазон“ пусна първи пълен трейлър на „Борат 2“, продължението на хитовия филм със Саша Барън Коен от 2006 г. Продукцията, заснета тихомълком, ще върне зрителите към реалността на измисления журналист, който се изправя пред консервативна Америка и няколко известни републиканци. След ожесточено наддаване за проекта на Коен, „Амазон“ ще пусне филма на 23 октомври, дни преди президентските избори в Щатите на 3 ноември.

Режисьор на филма е Джейсън Уолинер. В трейлъра се загатва, че Борат ще пътува от Казахстан за САЩ със специална мисия. В една от сцените Борат изненадващо се оказва на събитие с участието на Майк Пенс, настоящия вицепрезидент. Дегизиран като Доналд Тръмп и метнал на рамо разсъблечена кукла с човешки размер, Борат подхвърля:

„Майкъл Пенанс*, донесох ти това!“.

След това виждаме Борат преследван от полицаи, излязъл на пазар за костюми по случай Хелоуин и на посещение на малко населено място насред коронавирусната пандемия. Докато гостува на непознати, решава да ги пита кое е по-опасно за страната – коронавирусът или демократите. Отговорът е бърз и единодушен: демократите.

Сценарият на „Борат 2“ е създаден от Саша Барън Коен, Антъни Хайнс, Дан Суимър, Питър Бейнам и др.


*Penance – от англ.: покаяние

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Следизборно