Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Брад Пит за решението си да сложи пола: Всички ще умрем

Промотира новия си филм „Убийствен влак“, който тръгва този петък

„Всички ще умрем така или иначе, нека направим бъркотия преди това“, казва Брад Пит. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Брад Пит за решението си да сложи пола: Всички ще умрем

„Всички ще умрем така или иначе, нека направим бъркотия преди това“, казва Брад Пит. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Брад Пит представи „Убийствен влак“, най-новия филм със свое участие, в Лос Анджелис на 1 август и журналистите използваха момента, за да попитат актьора за представянето на филма в Берлин. Тогава премиерата на филма отново бе повод за появата на Пит пред медиите, но друго привлече вниманието на медиите – решението му да носи ленена пола на червения килим в Германия.

Тогава той каза, че е „заради бриза“, но сега даде друго обяснение. На въпрос какво е провокирало избора на подобно облекло, Пит отговаря така:

„Не знам! Всички ще умрем така или иначе, нека направим бъркотия преди това“, каза той, цитиран от „Варайъти“.

За червения килим в Лос Анджелис актьорът бе избрал по-традиционно облекло – зелен костюм и яркожълти спортни обувки.

Пит е в главната роля в „Убийствен влак“, екшън комедия за наемен убиец, който трябва да се измъкне от влак стрела, пълен с опасни убийци. В хода на преследването всички те разбират, че дадените им задачи са независими една от друга и сюжетът се оплита още повече, когато започва надпреварата кой ще слезе жив от влака. Филмът съдържа множество опасни сцени, някои от които Пит с радост отстъпил на професионален каскадьор, споделя той:

„Опитвам да се измъкна, обичам да имам каскадьор. Това е екшън комедия, нещо, което не съм правил досега. Дейвид Лийч (режисьорът на филма – бел. ред.) и аз винаги сме били големи фенове на Джеки Чан, години наред говорим за него. Той е нашият Бъстър Кийтън, много талантлив и дори малко подценяван. Да снимаме филм, който дори малко наподобява неговите, бе много привлекателно за мен.“

„Убийствен влак“ ще има премиера по българските кина на 5 август.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg