Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Браво на Валери Симеонов за Слънчев бряг. А вие оплаквайте мутрите

Мрежата се тресе от подигравки за акцията, но има ли някакъв ред в страната ни, пише политологът Огнян Минчев

Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем? Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? - Браво на Валери Симеонов за Слънчев бряг. А вие оплаквайте мутрите

Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем? Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска?

Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната свинщина „Слънчака“.

Имали били право да „работят“ след полунощ. Оставям на страна дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението – включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители?

Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем? Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт – е, като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка? Тези хора права нямат ли?

Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите – вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападаш някого само защото не ти харесва се нарича аргумент ad hominem – и е забранен за сериозна дискусия. Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой друг – браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ – за да могат „почиващите“ да дремнат няколко часа до изгрев слънце.


Коментарът е публикуван в профила на Огнян Минчев. Заглавието е на „Площад Славейков“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90