Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Бритни Спиърс планира оттеглянето си от музикалната сцена

Мениджърът ѝ напуска с аргумент, че певицата иска да се пенсионира

Бритни Спиърс през 2015 г. - в последните години публичните изяви на певицата са намалели драстично. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Бритни Спиърс планира оттеглянето си от музикалната сцена

Бритни Спиърс през 2015 г. - в последните години публичните изяви на певицата са намалели драстично. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лари Рудолф, мениджърът, който представлява Бритни Спиърс в продължение на почти цялата ѝ 25-годишна кариера, напуска. Като причина за оставката си Рудолф посочва намеренията на певицата да се оттегли от музикалната сцена.

В писмо, адресирано до бащата на певицата Джейми Спиърс и до Джоди Монгомъри, болногледачка на Спиърс, назначена от съда като част от нейното попечителство, бившият вече мениджър споделя, че не е говорил с клиентката си от две години и половина. Тогава Бритни му заявила, че иска да си вземе почивка от пеенето за известно време.

„Никога не съм бил част от попечителството, затова не съм наясно с детайлите около него – пише Рудолф в писмото, публикувано в цялост от „Дедлайн“. – Аз бях нает по покана на Бритни, за да ѝ помогна в менажирането на кариерата ѝ. И като неин мениджър вярвам, че е в интерес на Бритни да напусна екипа ѝ, тъй като тя вече няма нужда от моите професионални услуги.“

Рудолф е основният мениджър на Спиърс още от началото на кариерата ѝ през 90-те години и е редом до нея с изключение на кратък период от време между 2007 и 2008 г. Тогава Спиърс показва първите признаци на влошеното си психично състояние и след няколко публични прояви, ощетили репутацията ѝ, съдът преценява, че певицата се нуждае от специален надзор. В кариерата си Рудолф е представлявал още Стивън Тайлър и „Аеросмит“, Питбул и певицата Ким Петрас.

Вижте още: БРИТНИ СПИЪРС: БАЩА МИ И МЕНИДЖЪРИТЕ МИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90