Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бурята отнесе „Хамлет“ и „Макбет“. За „Стив Джобс“ оправиха тока

Всичко по Шекспир на Киномания падна в неделя

Срещата и с Майкъл Фасбендър бе отложена в неделя вечерта. - Бурята отнесе „Хамлет“ и „Макбет“. За „Стив Джобс“ оправиха тока

Срещата и с Майкъл Фасбендър бе отложена в неделя вечерта.

След „Хамлет“ бурята отнесе и „Макбет“ от неделната програма на фестивала Киномания.

Спектакълът с Бенедикт Къмбърбач от 13 ч. в зала 1 не се състоя поради токов удар. Отложен бе за 10 декември.

На място, под проливния дъжд пред самия НДК, зрителите бяха връщани от служители на института минути преди прожекция на филма „Макбет“. Новата дата е 27 ноември от 20,30 ч. Билетите – както и за „Хамлет“, ще важат без нужда от презаверка.

В 18 ч. хора с баджове на НДК обясняваха на придошлата въпреки дъжда публика, че вероятността да има прожекция на „Стив Джобс“ същата вечер от 20,30 ч. е 50/50.

Около 19,30 ч. от Двореца на културата излязоха с новина, че „Стив Джобс“ ще бъде пуснат от 21 ч.

Нови дати ще имат и две прожекции в кино „Люмиер“, обявени за 22 ноември – „Приказка за принцеса Кагуя“ ще бъде показана на 3 декември от 19 ч., а „More“ – на 4 декември от 19 ч.

По-късно от НДК обясниха, че ураганните ветрове в неделя са предизвикали по обед троен токов удар и сериозна повреда на прожекционния апарат и на сървъра. От Двореца на културата молят зрителите за извинение „за причиненото неудобство“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90