Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бушидо юмрук за Волен. Ето от кого

Мъжът в черно, който удари Сидеров пред НАТФИЗ, е Камен Попов, съобщава Клуб Z

Камен Попов е мъжът, ударил Волен Сидеров. - Бушидо юмрук за Волен. Ето от кого

Камен Попов е мъжът, ударил Волен Сидеров.

Камен Попов, президент на бушидо федерацията, хотелиер и собственик на спортен клуб, е мъжът, нанесъл юмрук в лицето на самозабравилия се депутат Волен Сидеров пред НАТФИЗ в изборната нощ, съобщава Клуб Z. 

Това е мъжът в черно, който възмезди лидера на „Атака“ след нощната свада в Театралната академия. От Клуб Z са успели да се свържат с Попов на мобилния му телефон, т.е. днес той не е в ареста, където първоначално бе отведен с полицейска мярка до 24 часа.

Попов, нанесъл юмрук в лицето на наглия депутат, бе арестуван.

Попов, нанесъл юмрук в лицето на наглия депутат, бе арестуван.

„В момента съм на работа. Не мога да ви кажа нищо повече, след малко ме викат в прокуратурата“, казва пред Клуб Z Попов.

Днес главният секретар на МВР отказа да разкрие самоличността на нападателя на Сидеров, уточни единствено, че е столичанин и няма нищо общо с полицията или с НАТФИЗ. В Министерството на вътрешните работи нямали данни той да е подставено лице или провокатор.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС