Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Чарли Шийн призна, че има ХИВ

Невъзможно е да съм заразил някого, каза актьорът, известен с разгулния си начин на живот

Трябва да сложа край на яростния поток от атака и неистини за себе си, заяви Чарли Шийн. - Чарли Шийн призна, че има ХИВ

Трябва да сложа край на яростния поток от атака и неистини за себе си, заяви Чарли Шийн.

Актьорът Чарли Шийн призна в телевизионно интервю, че е ХИВ-позитивен. Това се случи, след като наскоро се разбра, че холивудска знаменитост е болна от СПИН и усилено се спекулираше, че става дума именно за Шийн.

„Тук съм, за да призная, че съм ХИВ-позитивен – заяви в предаването Today на NBC актьорът. – Трябва да сложа край на яростния поток от атаки и неистини за себе си. Мисля, че днес се освобождавам от затвора.“

Чарли Шийн обясни, че е диагностициран с вируса преди четири години. Актьорът, известен с разгулния си начин на живот, добави също, че злоупотребата с алкохол и наркотици е била „лошо решение“, но заяви и, че е „невъзможно“ да е предал ХИВ на другиго. Той призна, че е имал сексуални контакти без предпазни средства и след диагнозата си, но двете жени, с които се е случило, са били наясно със състоянието му.

Звездата на Шийн изгря през 80-те години с филми като „Взвод“ и „Уолстрийт“. През 2011 г. той бе обявен за най-скъпоплатения актьор в телевизията, благодарение на ролята си на хедонистичен ерген в „Двама мъже и половина“. По-късно той бе уволнен от сериала след поредица от противоречиви публични прояви.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС