Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ченгетата в новия сезон на „Истински детектив” може да са три

Брилянтно написаният сценарий привлича велики актьори, твърдят в HBO

За ролите си в "Истински детектив" Уди Харелсън и Матю Макконахи си спечелиха номинация за най-добър актьор. - Ченгетата в новия сезон на „Истински детектив” може да са три

За ролите си в "Истински детектив" Уди Харелсън и Матю Макконахи си спечелиха номинация за най-добър актьор.

Вторият сезон на „Истински детектив” ще бъде „много по-интригуващ” от дебютния. Това твърди Майкъл Ломбардо – президентът на филмовата телевизия HBO, по която се излъчва сериалът, превърнал се за нула време в култ.

Ломбардо отказа да потвърди слуховете, че в новия сезон двойката детективи всъщност ще бъде тройка – двама мъже и една жена. Въпреки това призна, че вече е прочел сценариите за два епизода и ги намира за по-вълнуващи от историите в първи сезон.

Макар все още да не са известни конктретните имена на актьорите, които ще се намърдат в обувките на Матю Макконахи и Уди Харелсън, които вчера получиха номинации за наградите ЕМИ, Ломбардо е убеден, че зрителите ще бъдат доволни от избора на HBO.

“Вярвам, че хората, на които ще се спрем да участват в „Истински детектив”, ще бъдат добре известни на публиката, но дори и това не беше нашата амбиция, когато стартирахме шоуто. Смятам, че брилянтното писане и сценарий привлича велики актьори”, казва шефът на HBO – лидер по номинации на наградите ЕМИ (Вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg