Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Черни дупки, джаз и избухващи коктейли за пораснали деца

Парти за възрастни в „Музейко“

Събитието е първото от серия тематични партита за пораснали, които ще се провеждат по тъмно, след стандартното работно време на детския научен център. Снимка: Roland Halbe - Черни дупки, джаз и избухващи коктейли за пораснали деца

Събитието е първото от серия тематични партита за пораснали, които ще се провеждат по тъмно, след стандартното работно време на детския научен център. Снимка: Roland Halbe

Три часа като девет, избухващи коктейли и черни дупки в първото Научно парти на „Музейко“. Но вместо за обичайната си аудитория – децата, този път вратите на отварят за порасналите, а входът ще е само за посетители над 18 години. Научните игри на фона на джаз, фънк и соул ще се случват от 7 до 10 часа вечерта на 19 май (четвъртък).

По време на първото Научно парти гостите ще наблюдават взрив на живо, ще тестват законите на привличането и гравитацията, а пространствено-времевият континуум ще бъде изкривен с истории за черни дупки. Екипът на Музейко обещава трите часа да ни се сторят като девет.

Музиката ще бъде селектирана и миксирана от диджей Сава и в ритъма на джаз и фънк и соул ще припомни, че лятото вече е тук. А вибрациите от пулта ще помагат в концентрацията на всички, които искат да си тръгнат с награди от игрите за пораснали музейковци.

Събитието е първото от серия тематични партита за пораснали, които ще се провеждат по тъмно, след стандартното работно време на детския научен център. Всяко следващо парти ще бъде посветено на различни научни феномени.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

„Провеждаме различни партньорски събития в Музейко и забелязахме, че много от порасналите ни посетители страхотно се забавляват с интерактивните ни игри – казват от екипа. – Решихме, че трябва да дадем шанс и на порасналите деца да ни посетят.”

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах