Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Честит празник, софиянци!

Картички от стара София, част от изложбата „Думи, образи, места“, посветена на 140 години от обявяването на града за столица. Задраскахме някои от вече липсващите забележителности. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Честит празник, софиянци!

Картички от стара София, част от изложбата „Думи, образи, места“, посветена на 140 години от обявяването на града за столица. Задраскахме някои от вече липсващите забележителности. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Вижте още: СОФИЯ, Г-ЖА С МИНАЛО, В ПЛАТНАТА НА ГОЛЕМИТЕ МАЙСТОРИ

МОЦАРТ – РЕКВИЕМ

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3