Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„ЧитАлнЯта” в София отвори врати

Изборът на книги става онлайн, заемането - от дистанция

Пространство в павилиона на „ЧитАлнЯта“ е тясно, затова читателите засега ще се обслужват отвън. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - „ЧитАлнЯта” в София отвори врати

Пространство в павилиона на „ЧитАлнЯта“ е тясно, затова читателите засега ще се обслужват отвън. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

„ЧитАлнЯта” в парка пред Народния театър в София отвори врати, съобщиха във Фейсбук страницата си от Сдружение „Градски читални”.

На този етап в павилиона, който е много малък, няма да бъдат пускани посетители. Читателите ще бъдат обслужвани от дистанция. Препоръката на библиотекарите от малкото частно пространство за заемане на книги е преди посещение на място да се провери наличността на книгите в сайта им. Там има и уточнения във всеки момент дали книгата е свободна за заемане. Изборът трябва да бъде направен предварително, за да се улесни процесът.

Книгите, върнати от читатели, ще бъдат поставяни в тридневна карантина, преди да бъдат отдадени отново.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах