Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

ЧудовиЖте край Панчарево

Целта на видео представлението бе да привлече вниманието към опазването на чистотата на езерото Панчарево. Снимки: Яне Голев - ЧудовиЖте край Панчарево

Целта на видео представлението бе да привлече вниманието към опазването на чистотата на езерото Панчарево. Снимки: Яне Голев

Впечатляващ аудио-визуален спектакъл наблюдаваха около хиляда зрители в неделя вечерта на Панчарево. Представлението „ЧудовиЖте“ бе в рамките на второто издание на фестивала „РеВИЗИЯ“, чиято цел бе да привлече вниманието към чистотата и нуждата от поддръжка на парка, езерото и съоръженията край него.

Организаторите Сдружение „Трансформатори“ и Elektrick.me прожектираха 3D шоу във водата, на скалите и на бетонно информационно табло. По време на събитието се набираха средства за ремонт и възстановяване на мостик “Гъбата” в езерото.

Pancha1-a

Pancha3-a

Pancha4-a

Pancha5-a

Pancha6-a

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg