Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Чуйте българската песен за „Евровизия“ (видео)

Beautiful Mess - поп балада с английски текст

Кристиан Костов ще пее за България през май в Киев. - Чуйте българската песен за „Евровизия“ (видео)

Кристиан Костов ще пее за България през май в Киев.

Точно в 18 ч. песента, която ще представя България на „Евровизия 2017“, бе публикувана в YouTube. Изпълнява я Кристиан Костов, продуциран от „Вирджиния рекърдс“. Жребият определи той да излезе на сцената във втората конкурсна вечер на 11 май в Киев, Украйна.

„Beautiful Mess“ е балада с модерно поп звучене, текстът е на английски език. Създадена е от композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция) от „Symphonics“. Тримата написаха песента „If love was a crime”, с която Поли Генова стигна до четвърто място на „Евровизия 2016“ в Стокхолм. Сега към екипа на „Symphonics“ се присъединяват авторите Алекс Омар и Александър В. Блей.

Чуйте „Beautiful Mess“ в изпълнение на Кристиан Костов:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg