Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Две песни на Адел изтекоха преди премиерата им

След овациите Адел отпи и от горчивата чаша. - Две песни на Адел изтекоха преди премиерата им

След овациите Адел отпи и от горчивата чаша.

Изминаха четири години от издаването на „21” – последния албум на Адел, отнесъл глави и фенски сърца и спечелил де що има награда. Но англичанката вече отпи и от горчилката нейната музика да види бял свят преди официалната премиера на новия й диск – две парчета изтекоха в интернет, за радост на почитателите й. Според „Диджитъл Спай” песните са записани през 2010 г., когато Адел работи по „21”. Те са създадени от Фрейзър Т. Смит – авторът на „Set Fire to the Rain”.

Парчетата се люшкат между двете крайности. “You’ll Never See Me Again” е за раздялата, в която изпълнителката пее за силата, която усеща, въпреки разлъката. “Never Gonna Leave You” пък е музикален постулат на това как двама души се утешават един с друг в трудни времена.

През май Адел пусна в Туитър загадъчно съобщение, което гласеше: „Чао, чао, 25… Ще се видим отново през… одгина.” Това, разбира се, разбуни духовете, защото и фенове, и критици решиха, че тя ще пусне нов албум до края на декември. А и на всички нейни фенове е известно, че Адел до момента кръщава дисковете си на възрастта, през която ги създава.

През юли в социалните мрежи се появи съобщение от World Music Awards, в което се твърдеше, че догодина изпълнителката ще има световно турне, което ще има за цел да промотира новия й албум. Тази информация обаче беше опровергана от нейната звукозаписна компания.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg