Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Чуйте „Седем“ на ПИФ, ще си я пеете цял ден

Видеоклипът на "Седем" е заснет от Георги Торнев. - Чуйте „Седем“ на ПИФ, ще си я пеете цял ден

Видеоклипът на "Седем" е заснет от Георги Торнев.

Феновете, които още си тананикат хита „Някой кара колело“, ще направят една обиколка с колелото, когато чуят новата песен на група ПИФ. При това е не по-малко прилепчива от тази за велосипеда. Нарича се „Седем“ и като я чуете, цял ден няма да ви излезе от ума.

„Седем“ е от онези парчета, които избухват през известно време в родното музикално пространство и така се наместват в него, сякаш винаги са били част от ефира. Вокалистът Димо е автор и на текста, и на музиката. В нея той пее за любов, красота, топлота.

Песента е  част от последния албум на групата – „P.I.F.4”, който включва 18 парчета. Някои от тях – Messiah, „Обещавам”, „Оставам тук”, „Не спя“, „Молещи очи” – са вече познати на публиката. Групата ще изпълни всички песни в албума отначало докрай на концерт на 16 октомври в „София лайв клуб“.

Вижте видеото към „Седем“:

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg