Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Да махнеме короната од герба, вече бие на очи

Въпросите, които Котаракът Румен не успява да зададе на Генерала

Снимка: Ч. Т. (Чистачката на тоалетната) - Да махнеме короната од герба, вече бие на очи

Снимка: Ч. Т. (Чистачката на тоалетната)

Преячели мои, слеткато неска сутримта на генерала на републиката беше зададем вапроса дали тамянат влияе на разпространемието на коронавирозат, ас потразбрах, че неговото поле не експертиза явно е доста широко. кажи речи почти колкото моето! силно фпечатлем и ваф желанието си дасе вазползван од този факт, ас съшто на свой рет бих искал да мо задам няколко вапроса.

Несам ви споделял, но сяка сутрим можете даме намерите нареден заедно сас колегите жормалисти на фхода на брифинга, но досега несам бил допуснат нито веднъш пот предлок, че личното ми претпазно срецтво неми е по-ставено правилно. това, естественно, са инсинолации! затова ас искан да използван тази висока тригуна и да задам тук вапросите, които валнуват секи едим од наз, а именно:

1. ваф този кретичем момент не е ли рисково решението на БПЦ тази годима дасе ползва благодатем огам од миналата годима, фместо дасе иде сас самолета дасе земе пресен! какъф е срокат на годнос на благодатния огам и сас какаф процемт намалява ефективноста мо за ена годима?

2. какви са наличностите на богоявлемска вода ваф даржавния резерф и какви са мелицинските предписания за прием по-време на пандемия?

3. при кои зодий се набльодава най ниска заболеваемос и верни ли са слуховете, че прецтавителите на определени зодий не боледуват од коронавирос?

4. има ле вече на пазара сертифициран антикорона околоочен крем? КОЛКО ОШТЕ ШТЕ ЧАКАМЕ!!!11 кога ште се одпусне по здравна каса поне за най нождаештите се?

5. вече цял месец народонаселемието си мие рацете по 20 пъти на дем. кога ште е вазможно вече да си измие и зъбите, както и се искъпе? идва великдем сепак!!

6. кога ште бъде сформирана деноношна горешта линия за леене на коршун по-телефома?

7. зашто се окрива енформацията, че записите на кашпирофски сплескват кривата на распространемие?

8. не е ле вече належашто да махнеме короната од герба, както и надписад „саединението прави силата“ од зградата на народното сабрамие. някак вече започва да бие на очи, не мислите ле? просто не е актоалмо!!!

Знам че вапросите ми са неодобни, но далжите одговор на народа!!!111


Източник: Котаракът Румен

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg