VivaPay

Да преживеем по-леко и весело карантината с COVIDEO!

Заповядайте в новата ни онлайн рубрика, в която авторите сте вие, в страницата „Несериозният площад“

Снимка: Георги Цветков - Да преживеем по-леко и весело карантината с COVIDEO!

Снимка: Георги Цветков

Скъпи читатели, убедени сме, че докато си стоите вкъщи, ви се случват удивителни неща – и забавни, и тъжни, и романтични, и страшни. Провокирани от идеята на Андрей Кончаловски, предлагаме ви да запечатате на видео най-интересните моменти от този период и някой ден заедно да се върнем към спомените от това необикновено изживяване.

Заповядайте в рубриката „COVIDEO“ в нашата отворена група във Фейсбук „Несериозният площад“. Там можете да публикувате кратките си видеофилмчета. Най-добрите от тях ще бъдат публикувани и в сайта „Площад Славейков“.

След края на извънредното положение ще предложим подборка от вашите видеоматериали за оценка на зрителите в своеобразен конкурс.

Моля да спазвате основните правила, на които нашата медия държи:

Америка за България

• да няма конспиративни теории и всяване на паника,
• да няма обиди по какъвто и да е признак,
• да няма чалга и нецензурен език.

Видеоклиповете, които не отговарят на правилата, ще бъдат изтривани.

Да преживеем заедно COVID-19 с „COVIDEO“!

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg