Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Да пуснем „Тото“ (видео)

Малко повече от месец остава до концерта им в София

Това е сред първите изяви на групата след смъртта на басиста Майк Поркаро през март. - Да пуснем „Тото“ (видео)

Това е сред първите изяви на групата след смъртта на басиста Майк Поркаро през март.

Остава около месец до концерта на „Тото“ в столичната зала „Арена Армеец“ на 28 юни. Това е сред първите изяви на групата, прочута с хитове като „Розана“ и „Африка“, след смъртта на басиста Майк Поркаро през март. През 2010 г. Поркаро бе диагностициран с амиотрофична латерална склероза – тогава групата започна турне в негова подкрепа, както и за привлчане на общественото внимание към болестта.

„Тото“ имат над 35-годишна история, повече от 35 милиона продадени албума, а концертите им по света често се разпродават мълниеносно. С вечната си жизненост, бандата неминуемо създава силно впечатление по време на живите си изпълнения – а това помнят и около 4000 хиляди души, които изпълниха зала 1 на НДК за концерта им през 2000 г.

Билетите за „Арена Армеец“ са на цени от 60 до 110 лева.

Вижте избрани моменти от концерта на „Тото“ в Полша през миналата година:

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС