VivaPay

Да се снимаш с Ди Каприо и Де Ниро срещу $10

Шансът да получиш роля в новия им филм - да станеш дарител на Американската хранителна банка (линк)

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо обещаха във видео, че този, който спечели томболата, ще получи лично отошение от тях двамата на снимачната площадка. Снимка: Стопкадър - Да се снимаш с Ди Каприо и Де Ниро срещу $10

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо обещаха във видео, че този, който спечели томболата, ще получи лично отошение от тях двамата на снимачната площадка. Снимка: Стопкадър

Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро са поредните знаменитости, включили се в предизвикателството „All In Challenge“, което цели да осигури храна на най-нуждаещите се в Америка по време на коронавирусната пандемия. Всеки дарител ще участва в томбола, за да получи малка роля в най-новия филм на двамата актьори – „Убийците на цветната луна“. Негов режисьор е Мартин Скорсезе, който в момента преговаря с големи студиа за осъществяването му.

Освен роля, победителят ще получи и специално отношение от двамата актьори, ще бъде разведен от тях на снимачната площадка и ще прекара цял един ден с тях.

Няма значение каква сума сте дарили, като минималната е 10 долара – повече пари не означава по-голям шанс да спечелите. Даренията ще се разпределят между Американската хранителна банка и организациите „Meals on Wheels America“ и „No Kid Hungry“. За каузата може да допринесете тук.

Към предизвикателството вече са се присъединили Джъстин Бийбър, който също на лотариен принцип ще избере човек, на когото ще направи серенада, и рапърът Мигел – той насърчава дарителите с предложението един щастливец да получи ВИП достъп до негов концерт, като преди това пристигне на събитието с частен самолет.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Предизвикателство да се включат към инициативата Де Ниро и Ди Каприо отправят към Матю Макконъхи, Елън Дедженеръс и Джейми Фокс.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg