Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Да се снимаш с Ди Каприо и Де Ниро срещу $10

Шансът да получиш роля в новия им филм - да станеш дарител на Американската хранителна банка (линк)

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо обещаха във видео, че този, който спечели томболата, ще получи лично отошение от тях двамата на снимачната площадка. Снимка: Стопкадър - Да се снимаш с Ди Каприо и Де Ниро срещу $10

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо обещаха във видео, че този, който спечели томболата, ще получи лично отошение от тях двамата на снимачната площадка. Снимка: Стопкадър

Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро са поредните знаменитости, включили се в предизвикателството „All In Challenge“, което цели да осигури храна на най-нуждаещите се в Америка по време на коронавирусната пандемия. Всеки дарител ще участва в томбола, за да получи малка роля в най-новия филм на двамата актьори – „Убийците на цветната луна“. Негов режисьор е Мартин Скорсезе, който в момента преговаря с големи студиа за осъществяването му.

Освен роля, победителят ще получи и специално отношение от двамата актьори, ще бъде разведен от тях на снимачната площадка и ще прекара цял един ден с тях.

Няма значение каква сума сте дарили, като минималната е 10 долара – повече пари не означава по-голям шанс да спечелите. Даренията ще се разпределят между Американската хранителна банка и организациите „Meals on Wheels America“ и „No Kid Hungry“. За каузата може да допринесете тук.

Към предизвикателството вече са се присъединили Джъстин Бийбър, който също на лотариен принцип ще избере човек, на когото ще направи серенада, и рапърът Мигел – той насърчава дарителите с предложението един щастливец да получи ВИП достъп до негов концерт, като преди това пристигне на събитието с частен самолет.

Предизвикателство да се включат към инициативата Де Ниро и Ди Каприо отправят към Матю Макконъхи, Елън Дедженеръс и Джейми Фокс.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах