Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Даниел Крейг пострада при снимките на Бонд

Докато оперират коляното му, екипът разпуснат да почива за Великден

Даниел Крейг е пострадал на снимачната площадка на новия филм за Джеймс Бонд. - Даниел Крейг пострада при снимките на Бонд

Даниел Крейг е пострадал на снимачната площадка на новия филм за Джеймс Бонд.

Даниел Крейг е претърпял операция, след като е пострадал по време на снимките на новия филм за Джеймс Бонд – „Спектър“. Става дума за „лека процедура“ на коляното на 47-годишния актьор, пишат световните медии.

Докато са траели операцията и краткото възстановяване на Крейг, на снимачния екип и актьорите е дадена почивка за Великденските празници. Крейг ще се завърне на снимачната площадка на 22 април в Пайнууд. Информацията бе потвърдена от продуцентите на филма, който е 24-и от поредицата за Агент 007.

Снимките на „Спектър“ започнаха през декември в „Пайнууд Студиос“ в Бъкингамшир, а след това се пренесоха в Рим и Мексико. Във филма участва Кристофър Валц – той играе Оберхаузер – персонаж, който в романите на Иън Флеминг е бившият ски инструктор на Бонд. Появиха се обаче слухове, че Валц всъщност ще се превъплъти в един от най-старите врагове на агент 007 – Ернст Ставро Блофелд.

Премиерата на филма се очаква в кината на 6 ноември. Това най-вероятно ще е последният Джеймс Бонд за Даниел Крейг. Предполага се, че следващият таен агент за първи път ще бъде тъмнокож – Идрис Елба.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС