Дъщерята на Крис Корнел почете баща си с песен на Принс (видео)

Почит за починалия рокер в Деня на бащата с дует, в който двамата пеят хит на Принс

„Да запиша тази песен с теб беше специално и прекрасно изживяване. Иска ми се да можех да го направя още сто пъти, знам, че и ти също“, сподели Тони Корнел. - Дъщерята на Крис Корнел почете баща си с песен на Принс (видео)

„Да запиша тази песен с теб беше специално и прекрасно изживяване. Иска ми се да можех да го направя още сто пъти, знам, че и ти също“, сподели Тони Корнел.

13-годишната Тони Корнел сподели видео, което е било записано заедно с баща ѝ. Двамата изпълняват „Nothing Compares 2 U“, песента, станала хит в изпълнение на Шинейд О’Конър.

Момичето е качило записа на страницата на Корнел в YouTube с бележка:

Обичам те и ми липсваш много. Ти беше най-добрият баща, който някой би могъл да иска“.

Нашите отношения бяха много специални и ти винаги беше до мен. Ти ми даваше кураж, когато нямах никакъв — пише тя, — вярваше в мен, когато аз не вярвах. Твоята обич ми липсва всеки ден.“

Америка за България

Тони Корнел завършва бележката със следните думи:

Да запиша тази песен с теб беше специално и прекрасно изживяване. Иска ми се да можех да го направя още сто пъти, знам, че и ти също. Честит Ден на бащата, татко, нищо не може да се сравни с теб“.

Крис Корнел, вокалист на „Саундгардън“ и „Аудиослейв“, почина през май 2017 г. след концерт в Детройт. Съдебните медици установиха самоубийство чрез обесване. Неговият добър приятел, вокалистът на „Линкин Парк“ Честър Бенингтън, сложи край на живота си два месеца по-късно, на рождения ден на Корнел.

Bookshop 300×250 3

В памет на баща си и Бенингтън през август 2017 г. Тони Корнел изпя заедно с момчетата от „Уан Рипъблик“ в шоуто „Гуд морнинг, Америка“ песента на Ленард Коен „Hallelujah“.

Bookshop 728×90