Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Дъщерята на Уитни Хюстън я последва

Въпреки мечтата си, Боби Кристина Браун не успя да стане певица като майка си

В месеците преди да изпадне в кома Боби Кристина Браун активно е употребявала наркотици. - Дъщерята на Уитни Хюстън я последва

В месеците преди да изпадне в кома Боби Кристина Браун активно е употребявала наркотици.

Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на покойната певица Уитни Хюстън, почина на 22-годишна възраст, заяви представител на семейството. В неделя младата жена, заобиколена от близките си, „си е отишла в мир в божиите ръце“. Боби Кристина почина малко повече от три години след майка си – и двете намериха смъртта си след проблеми с наркотиците.

Браун бе открита в неконтактно състояние във вана на 31 януари тази година и приведена в медицинска кома. Тя така и не дойде в съзнание оттогава. Преди месец състоянието ѝ се влоши и бе преместена в друг хоспис, в Дълът, Джорджия.

Преди инцидента през януари младата жена мечтаеше да поеме завета на майка си като певица и актриса, като имаше няколко малки телевизионни роли – кариерата ѝ обаче така и не успя да потръгне.

До януари тя живееше на семейни начала с Ник Гордън. Според официалното изявление на полицията причина за състоянието, в което е била открита в дома им, е „удавяне“. Стана ясно обаче, че преди инцидента тя е употребила наркотици. Медиите зад Океана тиражираха информацията, че в последните си месеци Боби Кристина Браун често злоупотребявала с хероин и кокаин.

Майка ѝ Уитни Хюстън, години по-рано, даваше активен „пример“ с наркотиците – тя много преди смъртта бе загубила гласа си, а още в началото на века призна, че има проблеми с дрогата. Наркотиците в крайна сметка погубиха и дъщеря й. Трагичният инцидент в хотелската й стая първо също бе обявен за удавяне, но впоследствие аутопсията показа, че смъртта е резултат от комбинация от лекарството Ксанакс с други антидепресанти и с алкохол.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90