Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Дъщерята на Желев: Мили хора, благодаря ви от сърце!

Болката беше по-поносима, благодарение на Вашата съпричастност и прости думи

Станка Желева на поклонението на д-р Желю Желев в църквата "Александър Невски" в неделя. Снимка: Румен Добрев - Дъщерята на Желев: Мили хора, благодаря ви от сърце!

Станка Желева на поклонението на д-р Желю Желев в църквата "Александър Невски" в неделя. Снимка: Румен Добрев

Станка, дъщерята на президента Желю Желев, когото изпратихме в неделя, изпрати открито писмо до медиите, за да заяви благодарността си от изразеното уважение към баща й. Предлагаме ви пълния текст на писмото:

Мили хора, г-н Президент, г-н Премиер, Ваше Светейшество, г-жо Председател на Народното събрание, Кметове, НСО, депутати, президенти, посланици, дипломати, журналисти, приятели, съседи и обикновени граждани и преди всичко МИЛИ ХОРА!

Искам да Ви изкажа моята искрена благодарност за подкрепата и любовта, която получих от Вас в този толкова труден за мен и семейството ми момент, загубата на моя баща, за добрите думи и топли чуства, мили послания и истинска обич.

Искам да Ви благодаря, защото болката беше по-поносима, благодарение на Вашата съпричастност и прости думи, изказани от все сърце. Искрените сълзи в очите Ви ме карат да вярвам и виждам това, което баща ми винаги е търсил в хората: Добротата, Вярата и Съпричастността, защото това са едни от най-важните неща в живота на човека.

И не може да излезе от главата ми една история, която ми разказаха преди 12 години в малко изолирано от цивилизацията селце в Мали.

В едно малко село имало един богат човек, който винаги когато имало сватби и всякакви други празници в селото го канели. Но той никога не ходел, само изпращал някъкъв подарък. Един ден умрял единственият му син. Тогава никой не отишъл на погребението, а всеки един му изпратил по един малък подарък!

Аз получих от Вас това, което не може да бъде купено с пари – Съчувствие, Любов и Човешка Топлина!

Благодаря Ви от все сърце!

Станка ЖЕЛЕВА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС