Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Дъстин Хофман преподава актьорство онлайн (видео)

Майсторски класове в интернет ще водят още Ани Лейбовиц, Джеймс Патерсън и Серина Уилямс

Първите уроци на Дъстин Хофман - още във видеотрейлъра на курса. - Дъстин Хофман преподава актьорство онлайн (видео)

Първите уроци на Дъстин Хофман - още във видеотрейлъра на курса.

Големият актьор Дъстин Хофман реши да сподели знанията си в интернет. Той ще преподава актьорство в онлайн курсове на уеб платформата на MasterClass, новооснована компания в Сан Франсиско.

Всеки майсторски час струва 90 долара. В програмата са залегнали три часа видео лекции, както и серия интерактивни упражнения, които трябва да се изпълнят. Всеки, който иска да усъвършенства уменията си или да се впусне в актьорската игра, може до се запише. В продължение на двайсет и четири урока, курсистите ще учат как да създадат незабравими образи и да ги въплътят със собствен натюрел.

Хофман не е единствената знаменитост, приела да преподава в MasterClass. Тенис звездата Серина Уилямс, писателят Джеймс Патерсън и фотографката Ани Лейбовиц също ще водят часове в онлайн платформата. Патерсън ще изнесе курс по писане и ще разкрие пред учениците тънкости как се създава въздействаща история. Романистът ще предостави и черновите на романите си.

https://youtu.be/qRKLjGurI8E

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90