Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Дъждът отлага спектаклите пред Народния

Първият ден на театралния маратон става последен. Има и други варианти

Снимка: Емил Георгиев - Дъждът отлага спектаклите пред Народния

Снимка: Емил Георгиев

С един ден по-късно ще започне поредицата от спектакли пред Народния театър, съобщиха от първата трупа. Заради лошите метеорологични условия представлението „Мнимият болен“, което трябваше да открие днес, 3 юли, петдневния маратон „Театър пред театъра“, се отлага за 8 юли, събота.

От Народния предлагат на зрителите, закупили билети за днес, следните варианти: да презаверят билетите си за представлението на „Мнимият болен“ за вторник, 4 юли, от 21,30 ч. (до изчерпването на местата); да презаверят билетите си за 8 юли; да презаверят билетите си за 1 октомври на голяма сцена в театъра, като всеки закупен билет ще важи за двама души. При невъзможност да посетят нито една от предложените дати, сумата за закупените билети ще им бъде възстановена.

Сцената на открито очаква своите първи гости та 4 юли.

Графикът за останалите представления остава същият: на 4 юли от 21,30 ч. – „Мнимият болен”; на 5 юли от 21,30 ч. – „Лунатици”; на 6 и 7 юли от 21,30 ч. – „Почивен ден”; и на новата дата, 8 юли, от 21,30 ч. – „Мнимият болен”.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах