VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Де Ниро – Ирландецът на Скорсезе

Режисьорът обяви, че ще снима нов филм с любимия си актьор

Мартин Скорсезе обяви, че ще заснеме деветия си филм със своя „разярен бик“ Робърт де Ниро. - Де Ниро – Ирландецът на Скорсезе

Мартин Скорсезе обяви, че ще заснеме деветия си филм със своя „разярен бик“ Робърт де Ниро.

Не е тайна, че Мартин Скорсезе си има предпочитани актьори. Робърт де Ниро е един от тях. Израсъл, както и Скорсезе в Малката Италия в Ню Йорк, Де Ниро е станал алтер его за режисьора на екрана. Заедно са работили осем пъти и скоро отново ще се озоват на снимачната площадка за нов филм, пише „Фигаро“.

В последната седмица от филмовия фестивал „Люмиер“ в Лион, където му бе връчена награда за цялостно творчество, Мартин Скорсезе разкри, че планира нов филм. И Робърт де Ниро е част от проектите му. 72-годишният режисьор вече работи по следващата си творба, в която ще се появи и любимият му актьор.

Филмът, който все още се разработва идейно, ще се нарича The Irishman (Ирландецът). Скорсезе обясни, че това е отдавна отлаган негов проект, който най-сетне ще види бял свят. По думите му остава единствено да се „съгласуват работните ни графици” и „да се намери финансиране”. Но за Мартин Скорсезе няма невъзможни неща.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС