Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Дейвид Линч се отказа от продължението на „Туин Пийкс“

Парите за сценария, отпуснати от продуцентите, били недостатъчно

„Аз обичам света на Туин Пийкс и ми се иска нещата да се бяха развили другояче“, написа Дейвид Линч в „Туитър“. - Дейвид Линч се отказа от продължението на „Туин Пийкс“

„Аз обичам света на Туин Пийкс и ми се иска нещата да се бяха развили другояче“, написа Дейвид Линч в „Туитър“.

Дейвид Линч няма да режисира продължението на сериала „Туин Пийкс“ заради несъгласие с финансите, отпуснати от продуцента – телевизия „Шоутайм“. „След година и четири месеца преговори, напускам проекта, защото не са предложени достатъчно пари да направя сценария по начина, по който той трябва“, написа в Туитър създателят на култовата поредица.

Линч добави, че тв мрежата не се е отказала от сериала и възраждането му може да продължи и без него. „Аз обичам света на Туин Пийкс и ми се иска нещата да се бяха развили другояче“, написа той.

В съобщение до медиите от „Шоутайм“ заявяват: „Натъжени сме от днешното становище на Дейвид Линч, тъй като вярвахме, че работим по решаването на проблемите по няколкото оставащи конфликтни точки в сделката. „Шоутайм“ също обича света на Туин Пийкс и ние продължаваме да се надяваме, че можем да го върнем към славата му и с двамата му оригинални създатели – Дейвид Линч и Марк Фрост“.

През януари „Шоутайм“ потвърдиха, че Кайл Маклоклан ще се завърне в сериала в ролята на специален агент Дейл Купър. Шоуто е планирано да тръгне в ефира през 2016 г. и да съвпадне с 25-ата годишнина от финала на оригиналните серии.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС