Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ден #3 в Кан: Трите грации Деп, Бинош и Лайвли (снимки)

Красотата и невинността на 16-годишната Лили-Роуз Деп омагьоса фотографите в Кан. Снимки: ЕПА - Ден #3 в Кан: Трите грации Деп, Бинош и Лайвли (снимки)

Красотата и невинността на 16-годишната Лили-Роуз Деп омагьоса фотографите в Кан. Снимки: ЕПА

Женската хубост на неколцина актриси ослепи публиката на кинофестивала в Кан (11-22 май) повече, отколкото филмите, показани в Ден Трети на Лазурния бряг. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз, сияеше на червения килим, дошла на прожекцията на „Аз, Даниъл Блейк“ на 13 май. Филмът на Кен Лоуч за пострадал дърводелец, борещ се за социална помощ, участва в конкурсната програма на форума.

16-годишната Лили-Роуз Деп бе просто гостенка на фестивала – фотографите бяха привлечени от произхода й, но останаха смаяни от красотата й.

Лили-Роуз Деп пристига в компанията на екипа на „Аз, Даниъл Блейк“, вляво от нея е режисьорът Кен Лоуч.

Лили-Роуз Деп пристига на прожекцията на „Аз, Даниъл Блейк“ заедно с актьорите Луи-До де Льонксан, Соко, френския режисьор Стефани Ди Жусто, Гаспар Улиел, Мелани Тиери и продуцента.

Британският режисьор Кен Лоуч преди прожекцията на новия си филм „Аз, Даниъл Блейк“

Британският режисьор Кен Лоуч преди прожекцията на новия си филм „Аз, Даниъл Блейк“

Британският сценарист Пол Лаверти, британският режисьор Кен Лоуч, британските актьори Дейв Джоунс и Хейли Скарис и британската продуцентка Ребека O`Брайън на прожекцията на „Аз, Даниъл Блейк“

Британците – сценаристът Пол Лаверти, режисьорът Кен Лоуч, актьорите Дейв Джоунс и Хейли Скарис и продуцентката Ребека O`Брайън – на прожекцията на „Аз, Даниъл Блейк“

Жулиет Бинош бе друга от грациите, която предизвика световъртеж на червения килим. Френската актриса пристигна на премиерата на Ма Loutе – филм от официалния конкурс, криминална комедия за разследването на необяснимо изчезнали туристи от френското атлантическо крайбрежие през 1910 г.

4

Жулиет Бинош и актьорът Фабрис Лучини

5

Бинош с екипа на Ма Loutе

7

6

Жулиет Бинош в компанията на френско-италианската актриса Валерия Бруни-Тедески

8

На същата прожекция пристигна и актрисата Блейк Лайвли – просто на кино, след като в сряда, на откриването на фестивала тя бе като русалка на премиерата на Café Society – новия филм на Уди Алън, в който Блейк има роля.

Блейк Лайвли с рокля на принцеса

Блейк Лайвли пристигна с рокля на принцеса на прожекцията на Ma Loute

Боливудската звезда Айшвария Рай, някога Мис Свят, пристига за скрийнинга на Ма Loute.

Боливудската звезда Айшвария Рай, някога Мис Свят, пристига за скрийнинга на Ма Loute.

 

Герой на червения килим от събота бе южнокорейският режисьор Пак Чан Ук, дошъл на представянето на своя филм „Слугинята“ – адаптация по криминалния роман „Крадлата“ от 2002 г. на британската писателка Сара Уотърс с действие, развиващо се във викторианската епоха.

14

Южно-корейската актриса Ким Мин-Хее позира пред фотографите преди представянето на филма с нейно участие Mademoiselle (The Handmaiden)

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС