Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Депардийо твърде откровено: Ограбвах гробове, бях сводник

Актьорът с шокиращи признания в автобиографията Каквото било-било

Депардийо твърди, че като млад изпивал до 14 бутилки алкохол на ден. - Депардийо твърде откровено: Ограбвах гробове, бях сводник

Депардийо твърди, че като млад изпивал до 14 бутилки алкохол на ден.

Жерар Депардийо разказва откровено за своята младост в шокиращата автобиография „Каквото било-било“. Френският актьор с руско гражданство признава, че докато живеел в градчето Шатору, ограбвал гробове и се занимавал с проституция и сводничество, пише „Таймс“.

Депардийо обяснява как е припечелвал в младостта си, защо е бил в затвора и какво е отношението му към алкохола. Твърди, че за един ден можел да изпие до 14 бутилки най-различни спиртни напитки, като започвал сутринта с шампанско и завършвал вечерта с уиски. Наливал се неспирно заради фобия от звуците, които издавало собственото му тяло.

„Просто съм обсебен от грохота, който се разнася вътре в мен: биенето на сърцето, къркоренето на червата, пращенето на ставите. Това се превърна във фобия до такава степен, че когато оставам сам в хотела, започвам да пия, за да не чувам тези звуци и да не се побъркам от тях. Не мога да заспя, ако не се напия до безсъзнание“, казва Депардийо.

В „Каквото било – било“ актьорът казва, че се е появил на този свят като по чудо. По време на бременността си майка му се опитала да махне плода с помощта на игли за плетене, но не успяла. Според Депардийо тя се опитала по този начин да отмъсти на роднините си за романса на своята майка със свекъра си.

Признанията на 65-годишния актьор хвърлят до известна степен светлина върху отношенията със собствения му син Гийом, който почина през 2008 г. от пневмония. Жерар се отдръпнал от него, защото виждал в наследника си повторение на собствената си съдба – Гийом също се занимавал със сводничество и бил наркозависим. В автобиографията си Депардийо пише, че изпитва вина за смъртта на сина си.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС