Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Диджеят, уредник на Античния театър за един ден, напусна

Няма да има конкурси за длъжността, ще се разчита на добра биография и интервю

Една от „смущаващите“ фотографии на Георги Чолаков, която редактирахме с по-приличен надпис. - Диджеят, уредник на Античния театър за един ден, напусна

Една от „смущаващите“ фотографии на Георги Чолаков, която редактирахме с по-приличен надпис.

Само един ден продължи кариерата на Григор Чолаков (диджей Фънки) като уредник на Античния театър в Пловдив, съобщи пресцентърът на община Пловдив. По настояване на кмета на града Здравко Димитров пред директора на „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев, новоназначеният уредник на Античния театър е подал оставка.

Кметът е заявил, че назначенията в ОИ „Старинен Пловдив“ трябва да стават на база професионалните им качества, достойната им биография и успешно проведено интервю. Конкурси за тези длъжности не са предвидени в законовите процедури.

Богомил Грозев е разписал молбата за напускане на Григор Чолаков и е заявил пред пловдивските медии, че снимките на диджея, изтекли в публичното пространство, са смущаващи и той самият е изразил желание да напусне поста си.

Вижте още: ДИДЖЕЙ ЩЕ РЪКОВОДИ АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР В ПЛОВДИВ

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg