Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Дисни“ работи по нов сериал от „Междузвездни войни“ с жена в главната роля

Прави го Лесли Хедланд, шоурънър на „Матрьошка“

Новият сериал ще постави в центъра на сюжетната линия женски персонаж, но ще се развива в различна времева линия от останалите продукции от „Междузвездни войни“ - малка е вероятността Рей да е героят в него.  - „Дисни“ работи по нов сериал от „Междузвездни войни“ с жена в главната роля

Новият сериал ще постави в центъра на сюжетната линия женски персонаж, но ще се развива в различна времева линия от останалите продукции от „Междузвездни войни“ - малка е вероятността Рей да е героят в него.

Докато американската филмова и телевизионна индустрия е в застой заради коронавируса, сценаристите са сред малкото хора от индустрията, чиято работа не намалява. Дни, след като стана ясно, че „Дисни +“ вече работи по трети сезон на „Мандалореца“, „Варайъти“ съобщава, че студиото се захваща с още еди проект за сериал от вселената на „Междузвездни войни“.

Вижте още: „ДИСНИ +“ РАБОТИ ПО ТРЕТИ СЕЗОН НА „МАНДАЛОРЕЦА“

Негов създател е Лесли Хедланд, шоурънър на успешния сериал на „Нетфликс“ „Матрьошка“. Детайлите засега са оскъдни, но според източници на списанието в центъра на сюжетната линия ще бъде жена. Действието ще се развива във време, което досега не е показвано във франчайза „Междузездни войни“. Хедланд в момента събира и останалата част от сценарния екип.

Кариерата на Лесли Хедланд започва като режисьор на две части от театралния цикъл „Седем смъртни пиеси“ през 2010 г. Една от тях, „Bachelorette“, се превръща в основа за комедийния филм със същото заглавие с Кирстен Дънст. През 2014 г. Хедланд прави римейк на „About Last Night“, режисьор е на „Sleeping with Other People“. Освен с „Матрьошка“, в телевизионните среди тя е популярна още със „SMILF“, „Blunt Talk“ „Terriers“ и „Black Monday“. В момента е на договор с телевизионното студио „Fox 21“, които работят под шапката на „Дисни“.

АЛЛА ПУГАЧОВА ЛИ УМИРА ПОСТОЯННО В НОВ СЕРИАЛ НА „НЕТФЛИКС“

В „Дисни“ тече работа по още два игрални сериала – история за Оби-Уан Кеноби с Юън Макгрегър и сериал за Касиан Андор с Диего Луна.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС