Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Всяка неделя актьорът ще изпълнява на живо авторски композиции на пиано в Инстаграм

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео - Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео

Антъни Хопкинс, сред най-надарените музикално актьори, започна серия от видеа, в които ще изпълнява на живо свои авторски композиции пред почитателите си онлайн. Изявите му ще бъдат всяка неделя в Инстаграм. Докато свири на пиано, компания в домашните концерти ще му прави котаракът Нибло.

Поредицата „Атъни Хопкинс на живо пред пианото“ започна тази неделя, 17 май. Контактът с онлайн публиката няма да бъде едностранен, актьорът ще отговаря и на въпроси, които може да му бъдат отправяни в профила му.

Следващите включвания на актьора са планирани за 24 и 31 май от 23 ч. българско време.

ФАНТАСТИКО И УНИЦЕФ

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах