Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Всяка неделя актьорът ще изпълнява на живо авторски композиции на пиано в Инстаграм

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео - Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео

Антъни Хопкинс, сред най-надарените музикално актьори, започна серия от видеа, в които ще изпълнява на живо свои авторски композиции пред почитателите си онлайн. Изявите му ще бъдат всяка неделя в Инстаграм. Докато свири на пиано, компания в домашните концерти ще му прави котаракът Нибло.

Поредицата „Атъни Хопкинс на живо пред пианото“ започна тази неделя, 17 май. Контактът с онлайн публиката няма да бъде едностранен, актьорът ще отговаря и на въпроси, които може да му бъдат отправяни в профила му.

Следващите включвания на актьора са планирани за 24 и 31 май от 23 ч. българско време.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах