VivaPay

Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Всяка неделя актьорът ще изпълнява на живо авторски композиции на пиано в Инстаграм

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео - Домашните концерти на Антъни Хопкинс и неговия котарак за онлайн публика (видео)

Котаракът Нибло често е на коленете на Антъни Хопкинс по време на изпълненията на актьора на пиано, споделяни в социалните мрежи. Стопкадър от видео

Антъни Хопкинс, сред най-надарените музикално актьори, започна серия от видеа, в които ще изпълнява на живо свои авторски композиции пред почитателите си онлайн. Изявите му ще бъдат всяка неделя в Инстаграм. Докато свири на пиано, компания в домашните концерти ще му прави котаракът Нибло.

Поредицата „Атъни Хопкинс на живо пред пианото“ започна тази неделя, 17 май. Контактът с онлайн публиката няма да бъде едностранен, актьорът ще отговаря и на въпроси, които може да му бъдат отправяни в профила му.

Следващите включвания на актьора са планирани за 24 и 31 май от 23 ч. българско време.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg