Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Домусчиев се извини на репортера: „Олигофрен“ не е в моя речник

Ние ценим труда на журналистите, благодаря за репортажите, написа собственикът на „Лудогорец“

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев нарече репортера на Би Ти Ви Димитър Тасев „олигофрен“. - Домусчиев се извини на репортера: „Олигофрен“ не е в моя речник

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев нарече репортера на Би Ти Ви Димитър Тасев „олигофрен“.

Извинения на репортера, когото нарече „олигофрен“ и избута, поднесе собственикът на футболен клуб „Лудогорец Кирил Домусчиев“. Олигархът обиди колегата от Би Ти Ви Димитър Тасев след мача с Локо Сф. Домусчиев заяви, че реакцията му е била плод на емоция и по принцип такива думи не фигурират в речника му.

Вижте пълния текст на извинението:

„Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който „Лудогорец“ спечели четвъртата си шампионска титла. Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към „Лудогорец“ и напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на футбола.

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу „Лудогорец“.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите.

С уважение

Кирил Домусчиев“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

Аз, олигофренът

ДС