Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Доналд Тръмп напусна Гилдията на филмовите актьори: Нищо не сте направили за мен

Искате да ме отстраните, на кого му пука, заяви бившият президент

Доналд Тръмп упътва малкия Кевин в „Сам вкъщи 2“.  - Доналд Тръмп напусна Гилдията на филмовите актьори: Нищо не сте направили за мен

Доналд Тръмп упътва малкия Кевин в „Сам вкъщи 2“.

Доналд Тръмп изпревари действията на Гилдията на филмовите актьори (Sag-Aftra) и напусна организацията, дни преди да бъди отстранен дисциплинарно. Гилдията се канеше да отнеме членството на бившия президент заради сблъсъците на гражданите със силите на реда на 6 януари в Капитолия и вече предприе стъпки в тази посока, пише „Гардиън“.

В писмо от 4 февруари, адресирано до президента на Гилдията, Тръмп пише:

„Пиша ви във връзка с т. нар. изслушване на Дисциплинарната комисия, която цели да отмени членството ми в Гилдията. На кого му пука!“

В следващите редове Тръмп изброява участията си в „Сам вкъщи 2“, „Зулендър“, „Уол Стрийт: Парите никога не спят“ и тв сериала „Стажантът“.

„Помогнал съм много и на кабелните телевизии (за които казваха, че са умиращи платформи, на които не им остава много, по времето, когато аз се замесих с политиката), създадох хиляди работни места в медии като MSDNC и в пълната с фалшиви новини Си Ен Ен, наред с много други“, пише Тръмп.

След като отбелязва, че Гилдията „е направила малко за членовете си и нищо за мен“, Тръмп завършва писмото си с:

„Не искам повече да ме свързват с вашия професионален съюз. С това ви уведомявам за моето незабавно оттегляне от Sag-Aftra. Нищо не сте направили за мен“.

От Гилдията приеха новината спокойно:

„Благодарим Ви“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg