Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Джаз и нестандартни танци от Михаил Йосифов

Енергичният тромпетист събира на една сцена в НДК единайсет музиканти

За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти. - Джаз и нестандартни танци от Михаил Йосифов

За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.

Джаз и нестандартни танци се обединяват на една сцена за концерта на Брас Асоциация „Комбо и приятели“ на 25 септември в зала 3 на Националния дворец на културата. Щастливи лица, немирни ръце и крака, огромно количество изсвирени ноти и богат репертоар – това готвят за събитието тромпетистът Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, които стоят зад проекта.

За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.

На концерта премиерно пред широка публика ще бъде представена и първата авторска песен на формацията – „Искам да танцувам с теб” по музика на Михаил Йосифов и текст на Велислав Стоянов.

Брас Асоциация „Комбо“ е в състав: Михаил Йосифов (тромпет, вокал); Велислав Стоянов (тромбон, вокал); Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал); Милен Кукошаров (пиано); Димитър Карамфилов (бас); Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии). А специално участие в музикалното приключение ще вземат: Венелин Георгиев (саксофон); Димитър Льолев (саксофон); Георги Стойков (тромпет) и Владислав Мичев (тромбон).

Билетите за концерта са вече в продажба на цена от 20 лева. Входът за най-малките почитатели на джаза пък, деца до 10 години, е безплатен.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg