Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Джейми Оливър отказал да играе хобит. Но готвил за Питър Джаксън

Популярният готвач и тв водещ Джейми Оливър бил твърде ангажиран, за да участва в „Хобит“. - Джейми Оливър отказал да играе хобит. Но готвил за Питър Джаксън

Популярният готвач и тв водещ Джейми Оливър бил твърде ангажиран, за да участва в „Хобит“.

Популярният британски майстор-готвач Джейми Оливър разкри, че през 2011 г. отхвърлил предложението да изпълни роля на хобит в замяна на приготвянето на гощавка за 50-ия рожден ден на режисьора на поредиците „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ Питър Джаксън.

„Бях повикан от изпълнителния продуцент, който ме попита дали мога да приготвя кулинарни специалитети по случай юбилея на Питър Джаксън – разказа Оливър пред актрисата Кейт Хъдсън в рамките на ново негово предаване за телевизия Ченъл 4. – Ако бях приел предложението, щяха да ми поверят роля на хобит във филма. Навремето обаче бях много зает и не можех да загърбя поетите от мен ангажименти.“

Джейми Оливър допълни, че желание да се превъплъти в подобна филмова роля не му липсвало и че ако е бил приел предложението, щял да впечатли с костюма съпругата и децата си.

Честването на 50-годишнината на на Питър Джаксън през 2011-а бе по време на снимките на трилогията „Хобит“ по едноименния роман на Джон Р. Р. Толкин.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах