Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Джеймс Бонд не знае накъде да тръгне

Сценарият за 24-ия филм за Агент 007 е наникъде

Даниъл Крейг е най-харесваният от зрителите Джеймс Бонд. - Джеймс Бонд не знае накъде да тръгне

Даниъл Крейг е най-харесваният от зрителите Джеймс Бонд.

Бонд, Джеймс Бонд, легендарният литературен герой на Иън Флеминг, има 23 екранизации на големия екран, но изглежда, че 24-та среща по пътя си леки препятствия.

„Скайфол” – последната лента за агента, се оказа най-печеливша в историята на екшън поредицата, но в момента Даниъл Крейг и компания са на кръстопът. Режисьорът Сам Мендес, който направи „Скайфол”, не е дал съгласиието си да се завърне на снимачната площадка, за да разкаже нова история за най-добрия агент на Кралицата.

Сценаристът Джон Лоугън пък въобще не е ангажиран за серията. Той е заменен от тандема Нийл Първис и Робърт Уейд. Това по себе си е иронично, тъй като именно Лоугън замести сценарното дуо, когато Сам Мендес го нае, за да оправи кашата на Първис и Уейд.

Този път продуцентите искали повече „юмруци”, което най-вероятно ще ни върне в първите години на Бонд, в които английската му елегантност и котешка походка бяха съчетани със силните му крошета.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg