Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Джеймс Кордън изпрати Тръмп с пародия на „Клетниците“ (видео)

Тв водещият пее заедно с част от оригиналния актьорски състав на бродуейския мюзикъл

Джеймс Кордън възпя излизането на Тръмп от  президентската власт. Снимка: Стопкадър от видеото - Джеймс Кордън изпрати Тръмп с пародия на „Клетниците“ (видео)

Джеймс Кордън възпя излизането на Тръмп от президентската власт. Снимка: Стопкадър от видеото

Финалът на Доналд Тръмп като президент бе отбелязан от мнозина по специален начин. „Late Late Show“ на Джеймс Кордън възпя повода с видео, пародия на мюзикъла „Клетниците“. За клипа, в който водещият пее заедно с няколко бродуейски звезди от оригиналния състав на продукцията, песента „One Day More“ е пренаписана специално за случая.

Главен герой във видеото е самият водещ, който пристига на работа в добро настроение заради предстоящата клетва на Джо Байдън. Внезапно на екрана Кордън вижда Тръмп и започва да пее:

„Още ден/ последен ден на Тръмп като президент/ Белият дом ще има нов резидент/ четири години само престъпления/ най-сетне времето му е история“.

Пригласят му Пати Люпон, Мат Лукас, Джошуа Гросо, Джилиън Бътлър, Емили Батиста и други бивши и настоящи участници в бродуейския мюзикъл.

„Свършиха се дните на туитовете гневни (защото профилът му забранен е)/ в Мар-а-Лаго го пратете (дали въобще го искат там?)/ Байдън, най-добре чаршафите махни (може би дори леглото изхвърли)/според мен и ключалките смени?“, пее Кордън.

Люпон и Лукас се появяват към средата на изпълнението, облечени като поддръжници на Тръмп. В дует двамата изпълняват текст, който подиграва схващанията, характерни за про-тръмп американците.

„Маски няма да носим/ имаме права/ във всеки ресторант/ сме готови за кавга/ Пистолетите ни оставете/ ние защитаваме мира/ но „Карън“ ни наречете/ и викаме сили на реда“, пеят Люпон и Лукас.

В края на видеото Тръмп продължава с речта по телевезията и Кордън просто изключва телевизора.

Предлагаме ви пълното видео на пародията.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90